Obvestilo – kmalu možni obiski svojcev

150 150 Dom starejših občanov Trebnje

Spoštovani svojci stanovalcev DSO Trebnje in enote Šmarjeta!

Domovi za starejše smo bili danes, 30. 4. 2020 obveščeni, da bomo lahko najkasneje do 11. 5. 2020 omogočili obiske našim stanovalcem ob zagotavljanju vseh varnostih pogojev in upoštevanju navodil. Pri izvajanju obiskov bomo morali upoštevati vsa strokovna priporočila strokovne skupine Vlade RS in navodila doma, na obiske se boste morali svojci predhodno najaviti. O vseh nadaljnjih podrobnostih boste svojci seznanjeni v naslednjem tednu preko naše spletne in FB strani.

V domu se zavedamo, da je neposreden stik stanovalcev s svojci zelo pomemben pri ohranjanju njihovega dobrega počutja. V želji, da ohranimo zdravje in omogočimo čim bolj varne obiske, vas prijazno naprošamo za potrpežljivost in razumevanje.

Istočasno vas obveščamo, da se naši stanovalci počutijo dobro in s skupnimi močni nam bo res uspelo. V teh dneh so bili pri nekaj stanovalcih in zaposleni odvzeti brisi za testiranje na morebitno okužbo s COVID 19. Z veseljem sporočamo, da so bili vsi brisi negativni.

Naša prizadevanja ostajajo še naprej usmerjena v zagotavljanje zdravja vseh nas, stanovalcev in zaposlenih, ob hkratnem razumevanju potreb in želja naših stanovalk in stanovalcev.

Veselimo se skorajšnjega srečanja z vami.