Obvestilo svojcem in obiskovalcem

150 150 Dom starejših občanov Trebnje

Spoštovani svojci in obiskovalci našega Doma!

Dom starejših občanov Trebnje 1. septembra praznuje 22. obletnico delovanja v skrbi za starejše.

Naša prizadevanja so usmerjena h kakovostni obravnavi stanovalcev in k izboljšanju počutja s ponudbo različnih aktivnosti, ki prispevajo k temu, da je tudi velika hiša lahko dom.

Hvala za zaupanje!

 

Zaradi naraščajočega števila potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji pa smo v prihajajočem jesenskem obdobju stanovalci in zaposleni v Domu glede na pretekle izkušnje zaskrbljeni, saj nas morebitna okužba v Domu lahko močno prizadene na vseh področjih.

Vse obiskovalce naprošamo, da v dom vstopajo posamično in na vhodu pri recepciji upoštevajo priporočeno razdaljo. Ob vstopu v prostore zavoda se še vedno izvaja merjenje temperature, obvezna je uporaba zaščitne maske za obraz ves čas obiska, dosledno razkuževanje rok in fizična distanca. Obiskovalci vsakokrat izpolnijo izjavo o prepoznavanju simptomov. Vljudno vas pozivamo, da na obisk ne prihajajo osebe v primeru znakov okužbe dihal (vročina, kašelj, težko dihanje, izcedek iz nosu, bolečine v mišicah in sklepih, bolečine v žrelu) ali drugih znakov, sumljivih na nalezljive bolezni.

Skupaj verjamemo v cepljenje, zavedamo pa se, da smo kljub temu lahko ranljivi, če se ne upošteva zaščitnih ukrepov!

Prosimo vas za sodelovanje in pokažite nam, da vam ni vseeno za nas ter upoštevajte zaščitne ukrepe, ki so ključnega pomena za preprečevanje vnosa in širjenja Covid 19.

Zahvaljujemo se za vaše razumevanje!

Stanovalci in zaposleni Doma starejših občanov Trebnje.