Obvestilo obiskovalcem – na obisk ena zdrava oseba

150 150 Dom starejših občanov Trebnje

OBVESTILO OBISKOVALCEM –   na  obisk ena zdrava oseba 

Spoštovani.

Epidemiološko stanje v Sloveniji se slabša in glede na povečano število okužb z virusom SARS-CoV-2 ter drugih viroz  obiske v DSO Trebnje omejujemo na 1 zdravo osebo pri posameznem stanovalcu.

Sporočamo, da v tem trenutku v DSO na lokaciji v  Trebnjem nimamo aktivnih primerov okužb. Naša prizadevanja ostajajo še naprej usmerjena v zagotavljanje zdravja vseh nas, stanovalcev in zaposlenih, ob hkratnem razumevanju potreb in želja naših stanovalcev, predvsem za zaščito tistih stanovalcev, ki okužbe s koronavirusom še niso preboleli oziroma se niso cepili. Za vse obiskovalce še zmeraj velja izpolnjevanje pogoja PCT ( prebolel, cepljen ali testiran), ki se ga preverja skladno z Odlokom ter  upoštevanje vseh higienskih ukrepov.

V  enoti Šmarjeta smo se  konec leta  soočili s  pojavom  okužbe  z virusom SARS-CoV-2 pri stanovalcih in zaposlenih, zato v enoti  Šmarjeta obiskov  ne  priporočamo.  Zavedamo se, da omejitev obiskov predstavlja precejšen stres za stanovalce in svojce. Poseben režim še posebej velja za stanovalce v sivih in rdečih conah. Vedno lahko pokličete na znane telefonske številke za informacije.

Prosimo za razumevanje, predvsem v tem obdobju, ko se epidemiološka slika v okolju  slabša. Bodimo odgovorni drug do drugega in z ustreznim ravnanjem preprečimo širjenje okužb.

Ekipa DSO Trebnje

Skip to content